Borta bra men hemma bäst...

NÄÄÄ, det stämmer inte alltid... Vi har haft det så bra och vi ville INTE åka hem igen... men tyvärr så blir inte plånboken så stor av att vi båda är hemma (tomas pappaledig, jag sjukskriven) TYVÄRR!!!!

Milo har trivts väldigt bra, men han har saknat Tjabo och katterna...det märktes så tydligt när det kom hundar gående...även märktes det mycket när vi kom hem igen...GUUUD så glad han vart när han såg djuren=)
Milo har utvecklats jättemycket denna vecka... Han står nu i riktig krypställning och krypte runt så i sängen och på filten... men på golvet fortsätter han som han gjort tidigare (drar sig fram eller hasar på rumpan), han har även börjat sätta sig upp själv när han ramlar omkull eller när man lägger han ner i sängen, han ställer sig även upp i sängen och han har nu fått sin 8:e tand och han har börjat peka...på allt=) så det har verkligen skett mycket när det gäller han...

Ja åter till resan så har vi bara tagit det lugnt och njutit av varje sekund... vi har haft klarblå himmel, inte sett ett moln på hela veckan mellan 30-35 grader hela tiden...så det var skönt att komma till sverige och se lite moln och ha 27 grader varmt=)
Men bada i havet var inte så lockande... svinkallt (eller så var det en annan som var varm) men jag gjorde iaf 2 dopp och milo fick doppa fötterna med det var inget han gillade kan jag säga=) men vart några fler dopp i poolen vilket han gillade destå mer=)

Lägger ut lite bilder från resan!



En liten bit av stranden...det är så fint med havet, segelbåtarna (syns inte på bilden och alla fina båthus) här är aven delar av saltkråkan inspelade =)


Milos pool vart en lekhage istället för pool... var kanon=)


Jag och Milo sitter på bodegan och njuter av den härliga kvällen=)


Även mormor och morfar kom över i ettpar dagar...


Här busar Milo med morfar och han skrattar så han håller på kiknar=)


Ett härligt bad åxå... och kan lova att vi båda var i ett stort behov av det


Mormor köpte en skumklubba till Milo, vilket han verkligen tyckte om....


Milo och Pappa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0