Frågestund!

Har du några frågor till mej???¨
gå då in på kommentarer och skriv ner den så ska jag svara så gott jag kan!!!


Ångest

Fick ett fint brev från fd vägvärket idag!!!
okey, dax att besikta Hondan tänkte jag!!!
Nepp, det var nu 10 år sedan jag fick körkortet, dax att förnya det...*suckar*
Ännu engång blir man påmind att man är gammal och att 10 år går sjukt fort!!!!


Konstigt folk finns det!

Satt i morse på FB med en kopp kaffe och tittade runt!!!
en kille som jag inte känner och har inte den blekaste började skriva...sen hade han även börjat skriva till mamma... mamma ringde mej och frågade vem det var...
varför har man vänner som man inte känner för??? är det status att ha många vänner eller vad är det frågan om???
jag har plockat bort många som jag inte ens säger hej till på bruket... varför ska man ha sådanna som vänner för??? ja, ännu engång har man blivit påmind om att det finns konstigt folk!!!

Här stressas det på för fullt... känns som om jag skulle behöva minst 70 timmar till varje dygn.... hur ska jag fixa detta??? hinner knappt med de vardagliga sysslorna som måste göras... sen får man höra att man inte kommer och hälsarpå folk.... snälla ni som gnäller att vi aldrig kommer och hälsarpå... tänkefter när ni var till oss sist istället... ni som gnäller sitter hemma utan barn och ja, ni har det lättare att ta er iväg!!!!
Skulle behöva ha barnvakt någon helg så man hinner städa undan och sortera skit som ska till tippen...men känns inge kul att lämna bort barnen för nått sådant trist... vill ju ha mina killar hemma ja:) (hönsmamma, JAA)

Bjuder på lite bilder åxå!!!


Milo på sina skridskor... vart ju några vurpor lär jag säga...


Gott med gröt:)




Gladskiten!


Bröderna grus




gillar!


Många project på G!

igår var vi till borlänge och tittade efter skor till mej!
jag kom på att jag inte har haft ett par rejäla vinterskor sen man gick på lågstadiet eller nått i den stilen... så är jag inte värd ett par rejäla, snygga och dyra vinterskor då????
jag har tjatat om rejäla vinterskor i flera år nu men är alltid för snål...så mina gympadojor får duga...
Jag är den som ALDRIG köpt skor till mej själv för mer än 3-400kr....(och då svider det) men jag kan säga att dom här kostade mer än dubbelt så mycket...så nu har jag ingen ursäkt för att INTE vara ute i snön och leka:)


jag bara ÄLSKAR mina nya skor!

när jag ändå var i kupolen så LÄR man ju bara gå in i panduro Hobby ochshoppa...älskar den affären...finns så mycket roligt plock!!!
så nu måste jag börja med alla mina project som jag har satt igång eller tänkt göra...

trähjärtan som jag har målat vita...kommer bilder på resultatet när allt är klart...


Min kära trälåda...ska planteras lite blommor i den sen när jag hittar några som passar...självklart blir det plast blommor!!!


Lite färg, duttar och schabloner som ska användas till en varsin stol till killarna!!!

Visar lite bilder på project rust av hallen...den är inte klar än, fattas  vägg med tapeter ochen massa lister innan vi är klar.... men det kommer snart det åxå...allt finns för engångskull hemma...

trappen under målningen...har tyvärr ingen bild från före..men som jag hoppas ni förstår så vill jag INTE ha den bruna trappen..

Nu är det bara tapeterna som ska bytas och lister så är det snart klart här åxå!!!


sådan far sådan son!!!bara han inte får blodadtand och vill riva i alla tapeter!!! räcker att han Målat på nya golvet i tvrummet och på den nymålade panelen....

DETALJER



skyllten som var mitt tidigare project...vart supernöjd med plaseringen och resultatet!


Rust

Här rustas det för fullt... det värsta är redan gjort och det är det roligaste kvar!!!
vi har målat panelen och taket i vitt...efter 3 strykningar är det vitt å fint!!!
även trappen han fått en make over...från bajsbrunt och fult till vitt och fräscht!!!
Kommer att bli skitfint bara det blir klart!!!
idag ska Tomas ner till jobbet och lacka den nyinköpta toadörren i vitt...fast källardörren lär vi ta tillvåren då det blir lite varmare ute så man inte få in massa inödig kyla från källaren.
Nu på morgonen har jag, tomas och Milo rivit en massa gammal tapet...bara milo inte tror att det ärfrittfram att riva alla tapeter nu:)
idag blir det nog att sätta upp den nya fina tapeten sen ska det målas lite lister....sen är det roligaste kvar... inredningen=)

Var till BVC med Heffaklumpen eller klotjohan (kalla han vad du vill) 8000g och 66,5 lång....ungen är ju fasiken bara 3 månader....Milo vägde 8800 nått när han var 8 månader...
och är man 3 månader så är det dax för första vaccinationen åxå...vilket ledde till Hög feber och kräkningar på stackarn... tycker så synd om han...


RSS 2.0