Äntligen Fredag!

Nu har jag bara 23 dagar kvar till BF!!!
och konstigt nog så börjar jag bli lite skraj!!!
Vad i helsike har jag gett mej in i???
Var till Maggan här om dagen och hon frågade hur jag känner inför en vanlig förlossning...
Ärlig som man är så sa jag att jag börjar bli lite rädd... hon frågade om hon skulle boka en tid för kejsarsnitt...
Och självklart sa jag -NEJ, Aldrig...det vill jag inte heller göra igen...
då skrattade hon och tyckte det var lite väl sent för att ändra sig...
hmm, ja, det är ju såå...jag vill ha bäbisen, men inte förlossningen!!!
När jag väntade milo så var jag såå spänd och verkligen längtade efter förlossningen...jag tyckte det skulle bli en upplevelse och ville verkligen göra det...så det vart en stor besvikelse när det inte blev så... Varför inte känna så nu????


När det gäller förkylningen så är jag bättre iaf... snorig och hosta har jag än och rösten låter som, ja jag vet inte vad... men jag har fått sova hela natten i natt utan problem.. och det tackar man för... och även är febern borta och jag har ork och lust igen!!!
Igår tom. storstädade jag här hemma och tvättade fönster i köket... så nu har jag bara 11 fönster och 2 dörrar kvar att tvätta...känns ju sådär lagomt kul...
någon som har trist om dagarna och vill göra lite för mej???


snart så

är jag på benen igen! febern börjar sjunka, vilket känns kanon...
men hostan bara tilltar!!! snart kommer jag hosta ut bäbisen!!!
Inatt har jag legat vaken mellan 12-05 pga hostan!så man känner sig lite slö nu...
man var inge vidare pigg när lilleman kom in och väckte mej kl 6... så det ska bli skönt att ha han på dagis idag så man kanske kan vila i nån timme så man orkar med resten av dagen!!!

När jag kom ner i morse så hade jag fått ett mms med en liten bäbis... OJOJ vad glad jag vart!!! Äntligen har Cicci och Andrej fått sin lilla sessa!!! Så ett STORT GRATTIS till dom och välkommen till världen lilltjejen!!!
tyvärr så vet jag inget namn än...få se om det blir Casandra eller Wilma!!!
så typist att man ska vara sjuk så man får vänta ett bra tag på att få träffa henne:(
men det kan ju vara ganska skönt för dom, så det får lugna ner sig lite innan vi kommer!!!

blir iaf kul att se milos reaktion på bäbisen!!!på crusingen träffade han en nyfödd (ett par/tre veckor gammal bara) och då skulle han lyfta henne i huvudet...tror inte riktigt han fattade att det var en bäbis utan trodde det var en docka...senare på kvällen träffade vi en bäbis på nån månad och då gick det bättre... då vart han den gentleman som han är...skulle ge nappen, snutten och klappa och pussa på lilltjejen=)
han verkligen älskar bäbisar... när han kommer till mormor ska han titta i albumet på bror när han föddes och tycker det är jättespännande...lika kul är det att titta på sig själv som bäbis!!! SÅÅSÖTT


då har dagis börjat igen då!

och iåmed det så kommer dessa j*vlans förkylningarna!!!
Milo var bara hängig i en dag och sen småsnorar han bara...
själv fick man hela paketet!!!
Feber, snorig, huvudvärk, ögonen värker likaså hela kroppen!!!*suck*

Längtartill på tisdag och lilleman får åka och leka på dagis igen och slippa vara hemma med sin trista sjuka mamma och att mamman kan få vila upp sig lite igen!!!


Morgonmys med lilleman innan dagis!

världens kurigaste son, ja det har jag!!! han är så kramsjuk och pusssjuk... och för tillfället är det bara mamma som gäller...tomas får inte göra annat än busa med milo...ska tomas byta blöja, tvätta han, borsta tänder eller bara natta han så skriker och grinar han och springer till mej och tar min hand och då ska jag följa med han... så ja, jag gör allt med han nu... tomas slipper... det gör ju så ont i hjärtat att han blir ledsen när det inte behövs!!!
Men det är nog bara en period=)
sen ska han pussas och kramas hela tiden!!! Myyyys!


Onsdag och bara massa regn!

idag är milo på dagis för andra dagen... och ja, jag var skitorolig igår när jag skulle lämna han första gången...han har ju inte varit där sen innan midsommar...
men när vi kom till dagis så klädde han av sig och sen sprang han in på den nya avdelningen och började leka med bilarna... jag gick efter han och skulle säga hejdå men jag fick bara en snabb kram sen vinkade han åt mej... det känns iaf i mammahjärtat...men det är ju mycket bättre än att det är massa gråt och bråk!!!
Idag när vi kom till dagis så var det samma sak igen...han sprang in och lekte och struntade i mej... men det är skönt att veta att han trivs...!

Jag själv då, vad gör jag de 5 timmar han är borta??? Jo jag bara längtar till kl blir 14 så jag kan hämta hem han...jag saknar han så fruktansvärt mycket!!! men ändå är det skönt att kunna bara vara Anna och inte MammaAnna hela tiden...bara ägna tid till det jag känner för... sen är jag mycket piggare och gladare när jag får hem han än att haft han hemma hela dagen!!! så det är ju bara bra att sakna mitt lillhjärta=)
Igår åkte jag hem till camilla på en kopp kaffe när jag hade lämnat Milo, sen åkte jag hem och la mej på soffan och försökte vila, men det sket sig totalt när mobilen bara ringde, en fluga stampade runt på mej och de där små jäkla kattungarna pep och skrek... så jag gav upp!!!

idag blir det att titta på en film som jag började se igår, men tomas tyckte den var trist så jag spelade in resten för att kunna titta idag=) så det blir en riktig soffdag!!!!

V36

Idag går jag in i v 36... bara en månad kvar till lill*n är beräknad ut i den stora världen... helt sjukt vad fort det har gått denna gång!!!

Men nu är jag mer nervös inför fölossningen än vad jag var när jag väntade Milo... då såg jag fram emot det och bara längtade... tyckte det skulle bli så spännande och kul... men efter kejsarsnittet så var jag så besviken... vart lixom snuvad på förlossningen... han ju knappt få värkar eller nått...
Men nu är jag nervös!!! konstigt hur man fungerar... men det ska nog gå bra ändå...

Jag hoppas att lill*n vill komma lite tidigare.. orkar inte med detta så länge till... men den kommer när den är redo...

Nu sitter jag bara å väntar på Cicci!!! hon har gått över tiden flera dagar nu...
vill ju snutta på bäbis ju, och även se Milos reaktion när jag håller en bäbis=)


Måndag sista dagen på sommarlovet

iaf för lilleman!!! I morgon så börjar vardagen igen!!! känns både bra och jobbigt!!!
För nu är ju sommaren SLUT och vi går med rasande fart mot hösten!!!

Igår när jag nattade Milo la jag mej ner i sängen brevid han och förklarade att han skulle tillbaka till dagis och leka med alla barnen och så rabblade jag alla de namn jag kom på!!!
han vart jätteglad och surrade på massor... men tyvärr så förstår jag inte vad han sa... men han var glad iaf... vilket kändes jättebra!
jag tror faktist att han har saknat att vara där!!!

Helgen har iaf varit jättebra och mysig!!!
lördagen var det det crusing i Hofors och självklart satt vi på första parkett och tittade på alla fina bilar!!!
man blir såå sjuk och vill inge hellre än ha en av de alla=)
frågade gubben om vi skulle sälja BMW och husvagnen och köpa oss ett vrålåk...men han skrek rätt ut!!!
-ALDRIG i livet att jag säljer husvagnen!!!
Husvagnen??? jag trodde ändå att BMW var hans ögonsten=) men som dom säger...man lär sig nå nytt varje dag!!!

Igår så var jag en väldans aktiv person!!!
när kl var 9 på morgonen hade jag städat övervåningen och köket! sen åkte vi till Muntebo och tog en kopp kaffe, när vi kom hem kom mommo och offa förbi... sen vilade jag och milo ett tag och sen vart det att snickra vedbon... gubben reglade upp och gjorde klart åt mej så spikade jag upp väggen... visst, det är lite jobb kvar...men det är iaf bättre än pressen som hängt som vägg=)
sen lagade vi lite kvällsmat och käkade...
och avslutade kvällen med städning på nedreplan... så skönt när det var klart=)
men i natt har jag haft sjukt ont!!! men skönt att få lite gjort iaf...


Fredag den 13:e

Känns som om denna dag ska kunna bli lite smått jobbig!!!
Jag vaknar och har ont i bäckenet och förvärkar...
men jag fick iaf sovmorgon... helt sjukt att jag kallar 7 för sovmorgon... men det ärju bättre än sista veckorna...när lilleman vaknat 6...så en hel timme längre=)
och jag kan lova att i helgen när det är min tur att ha sovmorgon så kommer även milo sova...

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på!!! hade hoppats på bättre väder...skulle ju behöva göra en massa ute på gården!!! klippa gräs, tömma poolen, klippa ner grädlöken, trimma och städa lite... men men... är ju itne så lätt när det regnar och gräset är blött hela tiden... men men...


snart dagisdax igen

på tisdag ska skrutten börja på dagis igen... han har varit ledig sen före midsommar, så jag är lite orolig hur det kommer att gå att lämna han... innan sommarlovet var det inga problem alls...största problemet var att få hem han=) men nu har han varit borta länge... så jag hoppas att det kommer gå bra och att han inte blir blyg för fröknarna!!!
men jag tycker det ska bli sådär underbart skönt att lämna han!!! det känns grymt att säga det för jag tycker verkligen om att ha han hemma hos mej åxå... men jag börjar bli stor som en valross och orkar inte alls med på samma sätt som han... sen skulle det vara skönt att få slappa lite då och då=)


Uppdatering!

var ju ett tag sedan jag uppdaterade bloggen ordentligt!!!
så tänkte ta och göra det nu!

När det gäller katten (chippen) så är han helt och hållet återställd igen... tog någon dag sen är han precis som vanligt!!!*skönt* men snacka om tur han haft...blir påkörd av en bil och får inte nå fel alls...
sen när det gäller våran Cilla, så har hon blivit mamma till 2 små knoddar!!! men har inte visat milo kattungarna än och det lär ju dröja innan jag kommer att göra det!!! allt för att dom ska överleva och jag ska få lite lugn=)

Helgen

Lördag
var vi till Lillalodjärn och hade en heldag vid sjön!!! vet inte vem som trivdes bäst, ungen eller hunden!!! men tyvärr så vart det inge fisk för någon runt sjön... var mycket folk och fiskade med inte en fisk lämnade sjön under den dagaen!!!
sen på kvällen kom helen och freddy förbi och vi käkade lite pizza och snackade en massa skit och hade det supertrevligt!!!

Söndag
Vart en sådan där tråkig dag med massa städning och fix...men välbehövligt...satte gubben på att städa källartrappen medans jag storstädade övervåningen, bäddade rent och skruvade ihop spjälsängen till bäbisen kommer... sen gav vi oss på nedevåningen och båda bilarna + att det fick gå en massa tvättmaskiner...
men redan på måndagen såg det för jävligt ut här hemma igen...förstår inte hur lilleman kan stöka till så mycket!!!

Måndag
Var till Maggan ang mitt usla HB... det bara sjunker och sjunker... och eftersom jag inte tål Nifirex så skulle jag bara ta dom någongång ibland och äta järnrik kost istället.... men eftersom inte det hjälper så fick jag en ny sort som läkaren tyckte vi skulle prova innan dom skulle göra en utredning...efter 1 vecka med nya medicinen har HB stigit från 102 till 118.... så då slipper jag en massa prover på lab och utredning...sååå skönt=)
annars gjorde inte jag oach milo så mycket igår... vi var hos farmor och lekte på fm....sen slöade vi resten av dagen!!! var riktigt skönt faktist...hade varit ännu bättre om man fått sova bort dagen=) men man kan ju inte få allt!!!

När det gäller blöjorna så hade jag fått en kommentar av en som ville vara anonym... men jag svarar iaf...
Nej Sparköp är inte dyrast på blöjor...kanske nu, men tidigare tog han 99 och prix och ica 105 kr... Willys tar åxå 98-99 kr eller nått sådant men då måste man handla för minst 300:- (vilket man kommer upp i påengång)


Sean Banan = Milos favvolåt


Sjukt

innan vi åkte till Åland köpte vi några paket blöjor! jag har alltid tyckt att det är dyrt med blöjor... men 99 kr paketet får duga!!!
igår var tomas till allas våran spararne och köpte ett paket... och när han kom hem höll jag på smälla av... en prishöjning på blöjorna...och den var då fan inte liten heller...på några veckor har dom höjt priset med 30 kronor.... det är ju helt jävla sjukt... snart får han ta och bli rumsren=)


Chippens 9 liv vart bara 8!

igår morse när jag och milo kom ner så knackade det på dörren...där står 2 tjejer som är ganska chockade och frågade om jag hade katt... dom hade kört på en tidigare på morgonen här utanför...men det hade gått så fort att hon inte hann se så mycket mer än att det var en mörk katt... kunde vara tigrerad eller helfärgad!

när jag stog och pratade med dom kom chippen som vanligt och la sig och spejade ut över tomten... japp, då var det inte han iaf... cilla traskade åxå runt...men vart är rutan då??? tog ett par varv runt på gården men hittade ingen skadad katt och ingen rutan heller....
jaha, lika bra att ställa sig in på att det är rutan... men vid lunchtid så kom hon åxå hem helt oskadad...*skönt*

Men igår em så märkte jag att chippen inte var sig riktigt lik... han lixom busar inte som han brukar, men ut vill han... börjar känna igenom katten om han är skadad med ingen konstig reaktion när jag klämmer och böjer varje led och överallt! men det märks att han har lite ont... men han går som han ska, äter mat, tar sig upp och ner för trappan, och ja, verkar inte som nått är fel...men ändå är det nått... så det är ju med största sanolikhet han som tjejerna körde på!!!
blir han inte bättre innom någon dag så måste vi ta han till en vetrinär... säkert har han bara fått en rejäl knuff och sträckt musklerna rejält... men hoppas att det inte är någon fara med han!!! men nu får han vara en innekatt ett tag! vilket inte är poppis från hans sida!!!


Tisdag

idag kom våran nya projector... gubben är och hämtar den på posten nu...eller ja, posten och posten...Prix!!!
skönt att slippa titta på lillteven... sen tycker ju Milo att det är såå kul att trycka på knapparna och slå av tvn hela tiden!!!

själv så har jag och milo precis vaknat efter våran middaslur=) den var välbehövlig kan jag lova... fast vi hade sovmorgon i morse...men har knappt sovit i natt i stället... sov oroligt och var vaken mer än jag sov... så man är lite trött och slut idag...
Sen gör det inte saken bättre att jag har sjukt låga blodvärden då jag inte tål nifirexen... tar en tablett någongång i bland och skulle försöka äta järnrik mat istället, vilket inte fungerade... så igår ringde maggan och hade varit i kontakt med en läkare som tyckte jag skulle prova en annan sort... och nu hoppas jag att värderna stiger till på måndag...annars skulle dom utreda mej... och jag HATAR sådannt!!!

Nä ska man börja planera lite kvällsmat??? varför är jag så seg när det gäller kvällsmatsplaneringarna??? jag hatar verkligen att stå här och inte veta vad vi ska äta...men ändå gör jag det varje dag!!!


projectorbrand

igår var det ingen bra dag för familjen Sundberg/Hodén... den började bra för mej med en sovmorgon till kl 9...när jag kom ner var Milo på strålande humör och busade som en tok, gubben i sin tur var sur och arg.... när han och milo kom ner på morgonen så skulle han slå på tv:n åt milo...men det sa POFF...
Ja, projectorfan brann sönder!!!!
HMM, hur gör man??? jo vi blåste in till valbo för att köpa en ny...fast inte ekonomin tillåter det för tillfället!!!
Lämnade Milo hos faster jenny, Uffe och Tuvalee i valbo för att springa igenom alla tråkiga elkedjor i valbo....*hatar*
Jaha, vi börjar på mediamarket... 17 000 eller 28 000 kostade de som de hade att erbjuda....ALDRIG!!!! efter den pungsparken så var det experts tur att visa vad de hade att erbjuda.... INGET ALLS, inte en enda hade dom...vidare till siba och elgiganten... siba hade lika stort utbud som expert...NADA... Elgiganten hade en som tomas fasnade för och jag hade inget emot den då den inte kostade fläsk.... så klappat och klart!!! vi tar den...
JA, då hade dom bara visningsexet kvar, skitisamma... säljaren gick iväg för att titta ordentligt i datorn för han hade för sig att det låg en bokad på lager som han tänkte sälja om han skulle hinna få hem ny till den kunden.... Men fasiken åxå...den bokade och sista av dom alla var ju självklart visningsexet!!!!
bara att skita i den affären åxå och hoppas på ONOFF... men där hade dom samma utbud som expert och Siba.... NADA...så vi kom hem utan projector och nu har vi våran lilla sovrumsteve och tittar på...lite skillnad på bild lär jag erkänna.... FÖRSTORINGSGLAS ja, tack!!!!

Vad kommer mer att gå sönder nu då???
går en dyr sak sönder så ligger inte nästa långt efter heller.....


RSS 2.0