Helgen!

LÖRDAG
Helgen började med att vi skulle ner till svärpärona och göra kroppkakaor... 1 gång om året så samlas hela familjen (syskon m, respektive, barn osv) och alla hjälps åt att göra kroppkakor...sjukt gott...längtar redan till nästa gång:)
För er som sett dom äckliga i butiker eller i storkök... det är låångt ifrån samma ska... hemgjorda kroppkakor är sjukt gott...


Men innan vi åkte ner till farmor och farfar så var Milo i sitt ässe...full i bus och bara tokade sig...på denna bild ska han visa att har ät stor och stark:)


och han ville även fixa håret och låna parfym av pappa:) självklart så fick han som han ville :)


När vi kom hem från Muntebo så var vi alla mätta och belåtna...eller ja, alla utom Milo... han gillade inte alls kroppkakor, var samma förra året åxå... men men... han lär sig nog snart att gilla det:)
Väl hemma så luktade vi alla stekt fläst och ja, det stank matos av oss:)

SÖNDAG
Vi började morgonen vid kl 6, då tyckte elias att det var dax att kliva upp... och 20i 7 kom storebror åxå ner.. efter en lugn och mysig morgon så åkte jag och Elias till mitt jobb och hälsade på tjejerna där, medans Milo hjälpte pappa att jobba i källaren!
När vi kom hem så fixade jag bara lite mat i Elias sen bar det iväg till skogen för att grilla Köörv (som Milo säger) väl ute i skogen så sov båda ungarna som stockar och det var bara för oss att packa ut allt och börja göra en eld...
När Milo väl vaknade så vart han överlycklig... det brann och fanns massa snö att skotta...







Milo kunde inte vänta på glöden så han åt en kall köörv...






Måste även visa våran snygga punksnögubbe vi sjorde ute på isen... tuppkam och allt...



Kommentarer
Postat av: Theres/Rottis77

Mysig helg ni haft, skönt att ni är bättre allihopa. Va mycket snö ni har kvar, här finns ingenting kvar och vi har börjat få lite vårkänslor :)

2011-03-14 @ 09:46:34
URL: http://theresochskogstrollen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0