1 Maj 2011

Igår kväll så kom Micke förbi och vi grillade, sen åkte jag och Milo upp till robertsholm ochj tittade på kasen!
Elias sov som en stock och eftersom han är sjuk så fick han sova vidare...
pappan och Micke sörjde nog inte över att få en lugn stund:)
Milo är på micke hela tiden när han är här... det är konstigt att han orkar träffa oss!!!

Vid kasen träffade vi många bekanta ansikten... så vi stod mest och pratade och milo sprang i skogen och letade kottar och myror:)
eftersom det var kallt ute igår så pälsade vi på oss vantar och mössa... men väl vid kasen så fick vi börja klä av oss igen... var sjukt varmt och det kändes som om håret började krulla sig...

Idag är det första maj och shit vad april månad har gått fort...idag fyller Micke år så det blir att åka och gratta han... snnars ska vi nog bara vara hemma och poa på som vanligt!!!
Uffe och Jenny skulle komma idag... vi har varit barnvakt till Tjabo... för er som inte vet det så har våran kära tjabo fått ny husse och matte...
Pga tidsbristen så fick han flytta dit... men inte lider han av det... snarare tvärt om... han har kommit till paradiset... han får sova i sängen, äta godis och bara bli allmänt bortskämd och får massa tid med uffe!!!
ja han trivs... här hemma är det tomt utan han men ändå ganska skönt lär jag få säga.... men saknade är stor... men vi har turen att få vara barnvakt till han iaf... och gissa om milo gillar det!!!



       


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0